Sziszi és Terka blogja

Család lettünk. Nem szeretem a szentimentális dolgokat, de mégis csak ez életünk legnagyobb kalandja! Izgalmas lesz visszaidézni, mi történt veletek, velünk, DRÁGA GYEREKEINK. Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers

Facebook

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Zab szaporodjék, búza bokrosodjék

2010.05.05. 22:17 - mertaera

Címkék: beteg oltás homeopátia hozzátáplálás

Ez a mondókánk minden reggel és este a három Silicea golyócska bevételekor. S, hogy miért? Nos, hát a történet hosszú és szövevényes, pedig lehetne rövid és egyszerű is.

Homeos dokinéninél jártunk Rácalmáson, Azért kerestük meg, mert mindenképpen szerettem volna homeopátiás oltáskivezetést az MMR oltásra. Egyrészt tájékozódtam az MMR lehetséges mellékhatásairól (mivel eddig egy oltásnál sem kaptam semmiféle tájékoztatást, sőt a BCG-t beadták neki úgy, hogy még csak nem is tudtam róla), másrészt Szilárddal meg vagyunk győződve arról, hogy a növekedési megtorpanás, ami öt hónapos korában hirtelen jött és a mai napig érezzük hatását az oltások következménye és semmi köze nincs a kizárólagos szoptatáshoz és az elhúzódó hozzátápláláshoz. Azt hittem, hogy ezzel a kitalálmányunkkal magunkra maradtunk az idők végezetéig és örökre úgy leszünk elkönyvelve, mint a hobbiból szoptató anyuka  és a nem rendesen kajáztató szülők.

Ezért szinte el sem hiszem, hogy a doktornéni egyből megértette, hogy mire gondolunk, teljes evidenciaként kezelve igazat adott nekünk és azt mondta, hogy VAN MEGOLDÁS!!! Mindezt lazán, könnyedén, csuklóból, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Szóval, most homeobogyókkal növekedünk. Kezdősúly: 8350 g, hossz: 72 cm.

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardka.blog.hu/api/trackback/id/tr161977753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása